Database help

Zoeken
Je kan op elke term zoeken, inclusief velden die niet getoond worden in de database (materiaal: katoen, viscose, hennep, polyester; kleur: blauw, geel, grijs, groen, oranje, paars, rood, roze, wit, zwart; soort: blouse, broek, cardigan, hemd, jacket, jumpsuit, jurk, knickers, legging, rok, shirt; afmetingen: oksel tot oksel, lengte).

Je kunt ook op meerdere termen tegelijk zoeken, bijvoorbeeld jurk rood viscose. Als je een overzicht wilt krijgen van jurken waarvan afmetingen bekend zijn, kun je zoeken op het zoekwoord lengte. Voor een overzicht van jurken van dikkere stof kun je zoeken op jogging. Als je alleen jurken van dikkere stof wilt zien: jurk jogging.

Je hoeft na het zoeken geen Enter te geven of op een knop te klikken, de zoekresultaten worden getoond terwijl je je zoekwoord typt.

Om het zoekveld weer leeg te maken, kun je op het kruisje in het zoekveld klikken.

Door op de foto (of naam of andere info) van een zoekresultaat te klikken, krijg je een pagina met een grote foto en meer info (indien beschikbaar). De info staat onder de grote foto, dus even voorbij de foto scrollen.

Je kunt linken naar een zoekresultaat door na het zoeken de link te kopiëren uit de adresbalk van de browser.

Sorteren
Standaard is de database gesoorteerd op naam, patroon en kleur. Klik op de titel van een kolom om oplopend te sorteren. Klik nogmaals om aflopend te sorteren. Als je de sortering wilt opheffen, klik dan op de Reset knop.

Vragen
Als iets niet duidelijk is, stuur dan even een bericht.