Over Jurkenzus

Samen met mijn man, onze drie kinderen, twee katten en een golden retriever woon ik vlak bij de zee. Na mijn studie Tekstwetenschap heb ik gewerkt als webredacteur en had ik een webwinkel met babydraagdoeken. Tegenwoordig ben ik thuis bij de kinderen.

Na jarenlang rokjes te hebben gedragen, ben ik in 2018 besmet geraakt met het jurkenvirus. Sindsdien draag ik elke dag een jurk. Eerst alleen van Tante Betsy, later ook van Blutsgeschwister en Tranquillo en soms van andere merken. Ik hou van kleur en maak graag combinaties met verschillende printjes.

Op mijn Instagram plaats ik elke dag een foto van mijn jurk van die dag. De jurkjes vallen steeds weer anders uit qua maat, afhankelijk van de collectie, het model en de kleur. Als je vragen hebt over hoe een jurk valt, kun je me altijd een berichtje sturen.

Omdat ik dol ben op lijstjes, heb ik vanaf seizoen SS19 de collectie in een Tante Betsy overzicht gezet. Zo krijgen we met elke nieuwe collectie een steeds uitgebreider overzicht van wat die lieve Tante allemaal voor moois voor ons heeft gemaakt. Vanaf seizoen AW19 heb ik ook een Blutsgeschwister overzicht.

Op Pinterest zet ik alles uit de collectie van Blutsgeschwister en Tante Betsy en op Facebook hou ik jullie op de hoogte van o.a. kortingsacties van de diverse webwinkels.

Regelmatig verkoop ik een van mijn jurkjes op Marktplaats, misschien zit er iets voor je bij!

Liefs,
Monique

PS Mijn logo is gemaakt door Studio Zint.